Συνεχίζει να δακρυρροεί η εικόνα της Παναγίας στον Βύρωνα

 

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας συνεχίζει να δακρύζει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα. Το γεγονός άρχισε κατά την τέλεση της θείας Λειτουργίας στην εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου (8/9/2020), την ώρα του Ευαγγελίου, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα…

Η ιερή δακρυρροή που από την 8η Σεπτεμβρίου 2020 έως σήμερα, εξακολουθεί να υφίσταται περισσότερο από τέσσερις (4) μήνες και που μας υποδηλώνει τη διαρκή παρουσία και αρωγή της Μητέρας του Θεού αλλά και όλου του κόσμου.

Στην ενορία του Αγίου Δημητρίου Βύρωνος συνεχίζονται οι παρακλήσεις στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας, καθημερινά στις 11:00 το πρωί και στις 05:30 το απόγευμα, μνημονεύοντας τα ονόματα όσων αποθέτουν την ελπίδα τους σ’ Αυτήν, τα οποία συνεχώς λαμβάνουμε, είτε δια ζώσης είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι μαρτυρίες δε των πιστών για θαυματουργικές επεμβάσεις της Παναγίας μας συνεχώς πληθαίνουν, καθιστώντας το άγιο πρόσωπό Της ακόμα πιο αγαπητό και πιο αναγκαίο. Είναι κάτι που με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει.

Η Ιερά Παράκληση εξάλλου, θα μεταδίδεται μέσω της σελίδας του Ι. Ναού στο facebook (https://www.facebook.com/in.agiosdimitrios ), κάθε Δευτέρα και Παρασκευή ώρα 05:30 μ.μ. ενώ κάθε Κυριακή την ίδια ώρα θα μεταδίδεται ο Ακάθιστος Ύμνος ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας μας.

Σημειώνεται ότι, ο Ι. Ναός παραμένει ανοικτός από 07:00 έως 18:30 καθημερινά, ενώ στην είσοδο του Ι. Ναού διατίθεται ο Παρακλητικός Κανόνας εις την Παναγίαν την Παρηγορήτριαν, ποίημα της Καθηγουμένης Ισιδώρας Αγιεροθεϊτίσσης, τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε για τις ώρες ιδιωτικής προσευχής σας.

Ευχόμαστε εγκάρδια, η Κυρία Θεοτόκος η Παρηγορήτρια να χαρίσει σε όλους την ίαση και την απαλλαγή από την πανδημία μέσα στο έτος που ανέτειλε και να μας αξιώσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να εορτάσουμε πανηγυρικά τα θαυμάσιά της εις ανάμνηση της έκλαμπρης, δια της δακρυρροής, παρουσίας Της. Αμήν.

 
Η φωτογραφία της εικόνας της Παναγίας είναι του Παύλου Βασιλείου
 
Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *